Cheers – Běh pro Veru

 

Rádi bychom Vás jménem Nadačního fondu Pardubice sobě pozvali na CHARITATIVNÍ BĚH pro Veroniku Ležákovou, který se uskuteční 17. června 2017 v Srchu, kde Verča žije se svou rodinou už od pěti let. Smyslem akce je sehnat co nejvíce prostředků na rehabilitace pro Verču. 

Rádi Vás uvidíme na trati běhat, procházet se s kočárkem, pejskem či kamarády a nebo jen se bavit na hřišti. Celou akcí nás bude provázet sympatická moderátorka Petra Polanská, k tanci a poslechu zahraje kapela Trik Chotěboř a k všeobecnému veselí přispěje dobré jídlo a pití.

Verča se tentokrát rozhodla, že už nebude sedět doma a přijde si trasu „proběhnout“ s Vámi. Moc se těší na setkání se všemi, kteří ji tolik pomáhají a myslí na ni ♥.

Startovné činí 250,- Kč. Každý běžec dostane památeční tričko „Cheers – běh pro Veru“. Kdo se nebude chtít účastnit běhu, může si zpříjemnit sobotní odpoledne poslechem kapely, prvotřídní kávou, míchaným drinkem či pivečkem s vypečenou kýtou. A na ruku si koupíte gumový náramek „Pardubice sobě – běh pro Veru“, kalendář, předměty věnované do aukce a spoustu dalšího. Tím vším můžete Verču podpořit…

Máte se na co těšit, moc rádi Vás tam všechny uvidíme!

PROGRAM:
KDY: 17.6.2017
KDE: Srch – na hřišti
ZAČÁTEK: 13:00
START BĚHU: 14:00
DÉLKA TRASY: cca 4,5 km
KAPELA Trik Chotěboř: od 15:30

Generálními partnery této akce jsou:
GCE, s. r. o. – Chotěboř
JIROUT REKLAMY, s. r. o. – Pardubice
NUTREND – Gabriela Svobodová

Občerstvení zajišťuje CHE’S CAFE BAR a CAFENIUM.

P.S. Pokud máte nějaké otázky nebo chcete darovat finanční či sponzorský dar, tak nás, prosím, kontaktujte na email: pardubicesobe@email.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..